• Home
  • News
  • Ontdek Le Petit Doruvael: De Bijzondere Rood-Bacteriekaas

Ontdek Le Petit Doruvael: De Bijzondere Rood-Bacteriekaas

by Mandy Verdoorn on November 07, 2023

Le Petit Doruvael heeft zijn oorsprong in het prachtige Montfoort en is tot stand gekomen dankzij nieuwsgierigheid, vakmanschap en een toegewijd team. De naam Le Petit Doruvael is afgeleid van de zuivel- en zorgboerderij Doruvael en staat symbool voor 'door ruilverkaveling van elders', wat verwijst naar de rijke geschiedenis van deze kaas.

 

Het Geheim van Le Petit Doruvael

Het precieze geheim van Le Petit Doruvael blijft bewaard, maar we kunnen wel delen dat deze kaas gebaseerd is op eenvoudige en sterke principes: hoogwaardige melk, zorgvuldige pasteurisatie en een zorgvuldige selectie van speciale bacteriestammen. Gedurende het hele productieproces van Le Petit Doruvael is hygiëne en kwaliteitscontrole van essentieel belang. Vanaf het moment van melkverzameling tot aan de rijping wordt de hoogste standaard van hygiëne gehandhaafd. Dit waarborgt niet alleen de veiligheid van de kaas, maar ook de uitmuntende kwaliteit en de karakteristieke smaak waar Le Petit Doruvael om geroemd wordt.

Een Smaakvolle Rode Ervaring

Le Petit Doruvael behoort tot de categorie van roodflorakazen en valt op door zijn prachtige rood-oranje kleur. Deze smeuïge kaas is een uitstekende metgezel bij een goed glas wijn, en we geven je graag advies over de perfecte combinaties.

Indien je op zoek bent naar een speciale kaas met een rijke historie en een onvergetelijke smaak, hoef je niet verder te zoeken dan Le Petit Doruvael. Deze rood-bacteriekaas is een parel in de wereld van kazen en garandeert een ongeëvenaarde smaakbeleving. Proef het zelf en laat je betoveren door de magie van Le Petit Doruvael.

BACK TO TOP